Menús de grups

De dimarts a divendres (excepte dijous) plats elaborats amb productes de proximitat i de primera qualitat.

Menú Grups 1

Per compartir

Pernil ibèric tallat a mà amb koka de vidre amb tomàquet (G)

Fulla de salpicó de fruits de mar (P,ML)
* * *
Escudella amb galets farcits de pilota (A,G,L,O)
* * *
Bikini de porros confitats amb brie i tartufata (G,L)
* * *
Caneló XXL de rostit amb beixamel de tòfona (G,L,O)
* * *
Jarret de porc amb parmentier de patata

Celler

Vi blanc i/o negre i aigua
(una ampolla de vi cada 3 persones)

Postres

Fondant de xocolata (G,L,O)
* * *
Assortit de torrons i neules (G,L,O,F)


36€ Per persona
Grups mínim de 6 persones
AL.LÈRGENS: Gluten (G), Làctics (L), Peix (P), Soja (S), Ou (O), Api (A), Fruits secs (F), Sulfits (SF), Sèsam (SM), Mol·luscs (ML)

Menú Grups 2

Primers per compartir

Pernil ibèric tallat a mà amb koka de vidre amb tomàquet (G)
* * *
Fulla de salpicó de fruits de mar (P,ML)
* * *
Escudella amb galets farcits de pilota (A,G,L,O)
* * *
Bikini de porros confitats amb brie i tartufata
(G, L)

Segons a escollir

Tataki de tonyina vermella amb emulsió de soja i mel (S,P)
* * *
Cua de rap al cava amb patates
* * *
Caneló de rostit amb beixamel de tòfona (G,L,O)
* * *
Fricandó de vedella amb trompetes de la mort (G)
* * *
Jarret de porc amb parmentier de patata

Postres

Fondant de xocolata (G,L,O)
* * *
Assortit de torrons i neules (G,L,O,F)

Celler

Vi blanc i/o negre i aigua
(una ampolla de vi cada 3 persones)


45€ Per persona
Grups mínim de 6 persones
AL.LÈRGENS: Gluten (G), Làctics (L), Peix (P), Soja (S), Ou (O), Api (A), Fruits secs (F), Sulfits (SF), Sèsam (SM), Mol·luscs (ML)

Reserva per telèfon

Desplaça cap amunt