Menú migdia (30/4 i 3/5) 2024
Albergínia a la flama amb teriyaki i mató
(albergínia a la flama caramel·litzada amb salsa teriyaki, cacauets, i un toc de menta i mató) (L, F)
* * *
Pasta fresca Vongole
(pasta fresca amb cloïsses i un toc d'all i julivert) (G, P)
* * *
Mongetes seques amb cansalada
(mongeta petita saltada amb cansalada del coll a baixa temperatura)
Peixet fregit
(seitonets enfarinats i fregits amb un toc de llima) (P, G)
* * *
Hamburguesa de vedella amb formatge
(hamburguesa de vedella feta a casa al plat amb formatge cheddar i bouquet d'amanida) (L, M)
* * *
Koka de botifarra
(koka d'oli amb buti esparracada i ceba confitada i pinyons torrats)(G)
Fruita del temps
(sempre sense feina)
* * *
Gelat al gust
(2 boles de gelat italià amb cucurutxo de xocolata)
* * *
Gotet de tiramisú
(gotet d'escuma de tiramisú amb mascarpone, amaretto i cacau amb base de crumble) (G, L)
De dimarts a divendres no festius excepte dijous.
AL.LÈRGENS: Gluten (G), Làctics (L), Peix (P), Soja (S), Ou (O), Api (A), Fruits secs (F), Sulfits (SF), Sèsam (SM), Mostassa (M)