Menú migdia 23 d'abril de 2024 a 26 d'abril de 2024
Trinxat de la Cerdanya
(trinxat de patata i col kale amb buti negra i cansalada del coll)
* * *
Koka d'escalivada amb anxova
(base fina de koka d'oli amb pebrot, albergínia a la flama amb anxova del cantàbric amb romesco) (F, P, G)
* * *
Pasta fresca verda
(pasta fresca amb carxofes, espàrrecs i pèsols amb alfàbrega) (F, G, O)
Lluç a la romana
(Lluç arrebossat amb maonesa cítrica i pebrots del padró) (P, G)
* * *
Aletes de pollastre picantones amb romesco
(aletes de pollastre marinades i cruixents amb romesco) (F)
* * *
Faves a la Catalana
(faves pelades a mà amb buti negra, cansalada del coll i xoriç de Cal Rovira, guisades a foc lent)
Fruita del temps
(sempre sense feina)
* * *
Gelat al gust
(2 boles de gelat italià amb cucurutxo de xocolata)
* * *
Gotet de Sant Jordi
(escuma de crema catalana amb maduixes i crumble cruixent) (G, O, L, F)
De dimarts a divendres no festius excepte dijous.
AL.LÈRGENS: Gluten (G), Làctics (L), Peix (P), Soja (S), Ou (O), Api (A), Fruits secs (F), Sulfits (SF), Sèsam (SM)