Menú migdia

De dimarts a divendres (excepte dijous) plats elaborats amb productes de proximitat i de primera qualitat.

Menú migdia 18 de juny de 2025 a 20 de juny de 2025

Primers

Amanida César
(una amanida completa, pollastre a baixa temperatura, crostonets de pa, encenalls de parmesà tot amanit amb autèntica salsa césar) (O,L,G)
* * *
Pèsols amb pernil ibèric
(pèsols saltats amb encenalls de pernil ibèric)
* * *
Albergínia Thai
(albergínia a la flama, lacada amb salsa teriyaki, barreja d'herbes aromàtiques i cacauets) (S,F)

Segons

Corvall a la donostiarra
(suprema de corvall a la donostiarra i un llit de patata i ceba tendra) (P,SF)
* * *
Canelons de l'àvia
(canelons de rostit amb beixamel i gratinats) (L,G)
* * *
Galta de porc a baixa temperatura amb parmentier de patata
(galta de porc a baixa temperatura amb un llit de parmentier de patata) (L)

Postres

Fruita del temps
(sempre sense feina)
* * *
Gelat al gust
(2 boles de gelat italià al gust amb cucurutxo de xocolata) (L)
* * *
Gotet de flam amb nata i toffee
(flam d'ou perfumat amb vainilla, amb toffee i nata) (L,O)


17.90€ Menú complet IVA inclòs
Inclou primer, segon, postres o cafè amb beguda inlosa (cervesa, copa de vi, aigua o refresc ).
De dimarts a divendres no festius excepte dijous.
AL.LÈRGENS: Gluten (G), Làctics (L), Peix (P), Soja (S), Ou (O), Api (A), Fruits secs (F), Sulfits (SF), Sèsam (SM), Mostassa (M)

Reserva taula

Desplaça cap amunt