Menú migdia

De dimarts a divendres (excepte dijous) plats elaborats amb productes de proximitat i de primera qualitat.

Menú migdia  a

Primers

Ravioli de carbassó amb verduretes al curri
(ravioli de carbassó amb verduretes saltades i salsa al curri)
* * *
Saam de cocktail de gambes
(fulla de cabdell amb ensaladilla de gamba i pinya i mango) (P,O)
* * *
Pasta fresca amb xerri, oliva negra i alfàbrega
(pasta fresca saltada amb xerris, oliva de kalamata i alfàbrega) (G,O)

Segons

Peix a la romana
(tacs de lluç arrebossat amb maonesa cítrica) (P,O,G)
* * *
Trio de botifarres de Cal Rovira
(buti fresca, negre i del perol amb un llit d'escalivada a la flama)
* * *
Galta de porc a baixa temperatura amb parmentier de patata
(la galta de porc melosa cuita lentament amb parmentier de patata)

Postres

Fruita del temps
(sempre sense feina)
* * *
Gelat al gust
(2 boles de gelat italià amb cucurutxo de xocolata)
* * *
Gotet de iogurt amb llimona i tofee
(el gotet de la setmana, escuma de iogurt amb sorbet de llimona i tofee) (L)


17.90€ Menú complet IVA inclòs
Inclou primer, segon, postres o cafè amb beguda inlosa (cervesa, copa de vi, aigua o refresc ).
De dimarts a divendres no festius excepte dijous.
AL.LÈRGENS: Gluten (G), Làctics (L), Peix (P), Soja (S), Ou (O), Api (A), Fruits secs (F), Sulfits (SF), Sèsam (SM), Mostassa (M)

Reserva per telèfon

Desplaça cap amunt