Menú migdia

De dimarts a divendres (excepte dijous) plats elaborats amb productes de proximitat i de primera qualitat.

Menú migdia 4 de febrer de 2025 a 7 de febrer de 2025

Primers

Koka de calçots i botifarra del perol de Cal Rovira
(koka d'oli amb calçots i buti del perol i romesco) (F,G)
Recepta al canal de youtube de FoodForMarta

* * *
Pasta fresca Capresse
(pasta fresca amb tomàquet cherry confitat, perles de mozzarella aromatitzada amb alfàbrega) (G,L,O)
* * *
Llenties amb verduretes
(llenties saltades amb carbassó, pebrot verd i vermell, pastanaga i ceba, tot ben sofregit amb llenties pardines)

Segons

Seitons arrebossats amb allioli cítric
(seitonets arrebossats amb allioli cítric i ratlladura de llima) (P)
* * *
Mandonguilles estofades amb bolets
(mandonguilles cuites a foc lent amb barreja de bolets, l'opció per sucar-hi pa) (G,O,L)
* * *
Galta de vedella a baixa temperatura amb parmentier de patata
(galta de vedella cuita a baixa temperatura amb una base de parmentier de patata)

Postres

Fruita del temps
(fruita del temps sempre sense feina)
* * *
Gelat al gust
(2 boles de gelat italià amb cucurutxo de xocolata)
* * *
Gotet de tiramisú
(el gotet de la setmana, una base de melindros empapats amb cafè i amaretto, escuma de mascarpone, acabats amb cacau (G,L)


17.90€ Menú complet IVA inclòs
Inclou primer, segon, postres o cafè amb beguda inlosa (cervesa, copa de vi, aigua o refresc ).
De dimarts a divendres no festius excepte dijous.
AL.LÈRGENS: Gluten (G), Làctics (L), Peix (P), Soja (S), Ou (O), Api (A), Fruits secs (F), Sulfits (SF), Sèsam (SM), Mostassa (M)

Reserva per telèfon

Desplaça cap amunt