Nota legal

Nota legal i condicions d’ús

INFORMACIÓ LEGAL, ÚS DEL WEBSITE I ACCEPTACIÓ

El present Avís Legal estableix la informació general que els prestadors de serveis de la societat de la informació estan obligats per llei a posar a disposició dels consumidors i usuaris. En conseqüència, s’informa que aquest lloc web ha estat llicenciat a Servimat Gourmet, S.L.

El domini d’internet www.gurmeteria.cat és propietat de Servimat Gourmet, S.L. Pg. del Vapor Gran, 24 08221 Terrassa, sent la seva adreça de correu electrònic info@gurmeteria.catm

ÚS DEL WEBSITE I ACCEPTACIÓ

L’accés a la website www.gurmeteria.cat està condicionat a la plena acceptació de totes i cadascuna de les condicions d’aquest Avís Legal. Quan l’usuari accedeix i utilitza la web com a visitant s’entén accepta expressament les condicions. En el cas de disconformitat amb el mateix, haurà d’abstenir a l’accés a la website.

El visitant accepta, de forma expressa i sense excepcions, que l’accés i la utilització del Portal té lloc sota la seva única responsabilitat.

El contingut del present Avís Legal pot sofrir modificacions, pel que si acceptació per part de l’usuari, de manera que l’acceptació s’entén respecte a l’Avís legal publicat al moments de l’accés al website. Per tant cada vegada que s’accedeixi al lloc web, haurà de llegir atentament el present Avís Legal.

Així mateix, l’accés al website www.gurmeteria.cat es troba sotmès a tots els avisos, condicions d’ús i instruccions que puguin modificar el present Avís Legal.

CONDICIONS DEL WEBSITE

L’usuari del lloc web assumeix, accepta i coneix, pel simple fet de visitar-lo, que les dades contingudes en el mateix sobre els productes i serveis, o qualsevol altra dada i informació, tenen únicament efectes informatius, com a mera informació introductòria per a l’usuari, podent contenir imprecisions o errors o simplement no estar actualitzats. Qualsevol decisió, basada en les dades informatives del website que puguin implicar conseqüències econòmiques per al propi visitant o per a tercers, sempre que no hagin estat contrastats prèviament, es produiran sota la responsabilitat exclusiva de l’usuari.

Servimat Gourmet, S.L., es reserva el dret a usar els continguts de la website, a eliminar-los, limitar-los i impedir l’accés a ells, bé de manera temporal com definitiva.

L’accés a la informació i utilitats del lloc web no exigeix una subscripció prèvia o la necessitat de registrar-se com usuari. No obstant això, per poder accedir a algun dels serveis oferts, pot ser necessari omplir un formulari. Com succeeix en el cas de sol·licitar informació o bé per sol·licitar ocupació. A aquests efectes, l’usuari garanteix l’autenticitat de les dades personals introduïdes a emplenar el formulari corresponent. L’usuari es compromet a mantenir les seves dades actualitzades.

DRET DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts d’aquest website, incloent, sense que aquesta enumeració tingui un caràcter limitador textos, imatges, gràfics, informacions, logotip, àudio, vídeo, enllaços, així com el seu disseny gràfic i codis de font són propietat ben de Servimat Gourmet, S.L., o bé de Kreamedia i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual, de manera que, si no hi ha un consentiment exprés per part de Servimat Gourmet, S.L. i de Kreamedia (info@kreamedia.com), no poden ser copiats, descarregats, modificats, distribuïts, reproduïts o comunicats.

EXONERACIONS DE RESPONSABILITAT

Aquests continguts són mostrats per la propietària del website amb efectes informatius per a aquelles persones interessades en els mateixos, sense que el seu accés comporti cap tipus de relació contractual ni comercial o professional.

El website ha estat creat per Kreamedia i llicenciat a Servimat Gourmet, S.L. en base de la bona fe i amb informació pròpia i d’aquells proveïdors.

Servimat Gourmet, S.L., i els seus proveïdors, no assumeixen cap responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol índole causats per la falta de veracitat, integritat, actualització de les dades o informacions proporcionades per tercers, així com per aquells danys i perjudicis que pogués ocasionar la manca de continuïtat d’accés al servei.

Pel que fa als virus i als codis maliciosos, Servimat Gourmet, S.L., i els seus proveïdors, no assumeixen cap responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol índole que puguin deure a la presència de virus o altres codis maliciosos en els continguts que puguin produir qualsevol tipus de danys en el sistema informàtic, documents o fitxers de l’usuari.

Així mateix, Servimat Gourmet, S.L., ni els seus proveïdors, no es fan responsable dels possibles errors o deficiències de seguretat produïdes per l’ús, per part de l’usuari d’un navegador d’una versió no actualitzada o insegur o de danys, errors o inexactituds que es derivin del mal funcionament del mateix.

Desplaça cap amunt